Sisältö vaatii viimeisimmän Macromedia Flash-pluginin. Lataa se seuraavasta linkistä

' Lataa flash


PERINNE

TULOSTA

OPETTAJALLE

PALAUTE


Perinne | Lelut | Leikit

Tampere Unitedin Mikko Kavén valittiin Vuoden liigamaalivahdiksi.

Parhaaksi puolustajaksi liiga on valinnut Hakan Jarkko Okkosen, parhaaksi keskikenttäpelaajaksi HJK:n Mika Nurmelan ja parhaaksi hyökkääjäksi HJK:n Farid Ghazin.

Parhaat palkitaan liigan gaalassa 4. marraskuuta.

- On mahdollista, ettei (liiga)mestari ole silloin vielä selvillä. Siksi liiga ei edellytä, että HJK:sta tai Tampere Unitedista palkittavat pelaajat tulevat paikalle, Walden kertoi.

HJK pelaa Suomen cupin loppuottelussa Ykkösen Kokkolan Palloveikkoja vastaan. Lisämausteen ottelulle antaa se, että cup-finaalissa ja mahdollisissa uusintaotteluissa mestaruudesta noudatetaan varoitusten ja pelikieltojen suhteen normaalia käytäntöä. Siksi esimerkiksi HJK:n pelaajien varoitukset ja pelikiellot voivat vaikuttaa mahdollisten uusintaotteluiden toiseen osaan.

Mahdolliset uusintaottelut jalkapalloliigan mestaruudesta HJK:n ja Tampere Unitedin kesken pelataan keskiviikkona 1. marraskuuta Tampereella ja 8. marraskuuta Helsingissä.

- Edessä on loppuräjähdys. Kaikki on avoinna ja tilanne poikkeuksellinen. Ei ole aivan sattumaa, että HJK ja Tampere United kohtaavat päätöskierroksella. Luvassa on herkkupala, joka toisessa sarjatilanteessa olisi menettänyt merkityksensä, liigan toimitusjohtaja Jan Walden totesi torstain lehdistötilaisuudessa.

Päätöskierrokselle pelissä on myös putoajan paikka. Jos Jaro nappaa pisteenkin vierasottelustaan IFK Mariehamnia vastaan, putoaa Kuopion Palloseura Ykköseen. Tappio tietäisi Jarolle putoamista.